Les millors activitats per fer a les Illes Balears aquest estiu

Explora les Illes Balears aquest estiu

Les Illes Balears són un dels llocs més populars per als viatgers a Europa. Les seves platges de sorra blanca i aigües cristal·lines, la seva deliciosa gastronomia i la seva vida nocturna animada fan que sigui una destinació perfecta per a passar l’estiu.

1. Platges

Si vols passar el dia a la platja, no et preocupis, les Illes Balears en tenen un munt. Formentera és famosa per les seves platges de sorra blanca i aigües cristal·lines, i Es Trenc a Mallorca és una altra platja que no et pots perdre. Si estàs a Menorca, no deixis de visitar Cala Mitjana, una platja de sorra fina i aigües turqueses.

2. Rutes de senderisme

Si et canses de passar temps a la platja, les Illes Balears també ofereixen nombroses opcions per fer senderisme. El Camí de Cavalls és una ruta popular a Menorca que circula per la costa. A Mallorca, el GR 221 és un sender que travessa la Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

3. Deportes nàutiques

Les Illes Balears també són el lloc perfecte per als amants dels esports nàutics. Des del surf fins al windsurf, passant per la ploma i el kitesurf, hi ha moltes opcions per triar. Si vols experimentar la ploma, assegura’t de visitar la Badia de Pollença a Mallorca.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *