Les millors activitats per fer a les Illes Balears a l’estiu

Les Illes Balears són un lloc de vacances popular per a molts turistes, especialment durant els mesos d’estiu. A més de relaxar-te a les platges i gaudir dels paisatges mediterranis, hi ha moltes activitats per fer durant les teves vacances a les Illes Balears.

La primera activitat que recomanem és fer senderisme a la Serra de Tramuntana a Mallorca. Aquesta muntanya ofereix una vista espectacular del mar Mediterrani. També pots fer una excursió amb kayak o paddle board a les aigües cristal·lines de Menorca.

Per als amants de la cultura, hi ha molts pobles i ciutats antigues a visitar, com Valldemossa a Mallorca i Dalt Vila a Ibiza. A més, no et pots perdre les festes locals, com les festes de Sant Joan a Menorca, que es celebren a la nit més curta de l’any.


Publicado

en

por

Etiquetas:

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *